Ovako smo svi propratili Sterlingov bizarni promašaj (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 23:57

Ovako smo svi propratili Sterlingov bizarni promašaj (video)

Neverica.

Fudbaleri Mančester sitija ispali su u četvrtfinalu Lige šampiona, bolji od "Građana" nakon 90 minuta igre u Lisabonu bio je Olimpik Lion.

Više o samom susretu OVDE.

Tragičar je bez sumnje bio ofanzivac Sitija Rahim Sterling, koji je u samom finišu susreta, pri rezultatu 2:1 za Lion, promašio nepromašivo.

Ostao je sam pred golom rivala, dobio je preciznu loptu sa desne strane, pred sobom je imao prazan gol, ali je nekako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeo da ga prebaci.

Samo minuta kasnije usledila je kazna, Musa Dembele je povisi na 3:1 i postavio konačan rezultat.

Neke reakcije na ovaj blamantan promašaj engleskog reprezentativca možete pronaći OVDE, a red je da izdvojimo i reakciju legendarnog fudbalera Liverpula Džejmija Karagera i bivšeg defanzivca "Građana" Mike Ričardsa.

Oni su u studiju jedne televizije pratili meč, kada je lopta krenula ka Sterlingu Ričards je od sreće poskočio, ali je u sekundi promenio izraz lica.

Karager je u neverici vrisnuo, nije mogao da poveruje šta je njegov zemljak uspeo da promaši.

Njihovu urnebesnu rekaciju pogledajte u nastavku.

.@Carra23 and @MicahRichards were all of us watching that Sterling miss 😮😱 pic.twitter.com/41Ut1YEBp0

— Champions League on CBS Sports (@UCLonCBSSports) August 15, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Karager i Ričards u neverici zbog Sterlingovog promašaja

Izvor: RTS, 16.Avg.2020, 13:34

Nekadašnji fudbaler Mančester sitija Mika Ričards, kao i legenda Liverpula Džejmi Karager tokom prenosa meča Siti - Lion imali su veoma zanimljivu reakciju na promašaj Rahima Sterlinga. . Lion je u četvrtfinalu Lige šampiona eliminisao Mančester siti sa 3:1, a utakmica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.