Smejao mu se ceo svet, a on je heroj Parižana! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 23:17

Smejao mu se ceo svet, a on je heroj Parižana! (video)

Sećate li se?

Koliko je čudno bilo kada je Čupo-Moting ili kako ga već izgovaramo Šupo-Motan stigao u PSŽ, nakon što je ispao iz Premijer lige sa Stoukom?!

Ne bi to bilo toliko čudno da nije prethodno igrao za osrednje klubove i ekipe u tim trenucima kao što su Šalke, Majnc i davno HSV.

Kamerunski reprezentativac, rođen u Hamburgu, u igru je ušao u 80. minutu umesto očajnog Maura Ikardija, a jedna prilika mu je bila dovoljna da donese istorijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedu, koju PSŽ čeka još od 1994. godine kada je poslednji put igrao u polufinalu Lige šampiona.

Da sve bude još smešnije, društvenim mrežama kruži čuveni video najvećeg promašaja ikada u režiji ovog igrača... istog koga večeras Pariz slavi dok čeka Atletiko ili Lajpcig u polufinalu!

This man sent PSG to the semi finals of the Champions League. Not Mbappe, Not Neymar.pic.twitter.com/D0MPPKSVcU

— Troll Football Media (@Troll__Footbal) August 12, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.