Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 21:17

Ola potvrdio: Juventus i Lion igraju 7. avgusta

Vraća nam se Liga šampiona, dobili smo i zvaničan datum

Fudbala nema već dva meseca, ako izuzmemo Belorusiju, Nikaragvu, Tajvan i Turkmenistan. Nemačka Bundesliga vraća se narednog meseca, naše domaće prvenstvo ćemo gledati od pretposlednjeg dana maja, a kako stvari stoje uz Ligu šampiona moći ćemo da uživamo počev od avgusta.

Kako je predsednik Liona, Žan-Mišel Ola naglasio, njihov revanš meč biće odigran 7. avgusta na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Juventusa u Torinu pred praznim tribinama. Pre prekida, odigrana je samo prva utakmica u Francuskoj koja je rešena golom Lukasa Tusara za pobedu Liona, a druga je otkazana zbog toga što je kod Danijelea Ruganija potvrđeno prisustvo virusa COVID-19.

„Potvrđujem da će se meč sa Juventusom odigrati 7. avgusta u Torinu pred praznim tribinama“, rekao je Ola da nas za francusku televiziju RTL.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ranije je već bilo poznato da Liga šampiona i Liga Evrope planiraju da nastave svoja nadmetanja u avgustu, ali nije bilo pomena o konkretnim datumima. Što se tiče nacionalnih liga, Francuska je prva presekla i rekla da fudbala neće biti, dok će Serija A, Bundesliga, La Liga i Premijer liga morati da se usklade sa svim zdravstvenim protokolima, kako bi mogle da nastave dalje.

„Naša molba da se ne zaustavlja takmičenje u Francuskoj bila je neuspešna. Olimpik Lion i PSŽ će biti masakrirani od strane timova koji će tada biti u punoj kondiciji, jer mi nećemo biti ni blizu“, istakao je Ola.

Inače, zbog novonastale situacije i prekida francuskog šampionata, Lion je ostao bez Evrope prvi put nakon 23 godine. Iz ovog kluba su nedavno rekli da će se pravnim sredstvima boriti protiv Fudbalskog saveza Francuske.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.