Legenda Čelsija se vraća u klub!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda Čelsija se vraća u klub!

Prema nekim izvorima, neće biti jedini.

Čelsi je ove sezone uspeo da obezbedi plasman u Ligu šampiona i to je praktično sve što se pozitivno vezuje za londonski klub.

"Plavci" nemaju prava da kupuju nove igrače u narednih godinu dana, sve glasnije se govori da će Mauricio Sari uskoro postati bivši, a do promena će doći i na višim nivoima.

Skaj sport javlja da je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dogovoreno u vezi povratka Petra Čeha u Čelsi, ovoga puta kao sportski direktor kluba.

Navijačima je uvek drago kada vide da se legende kluba vraćaju na mesto starih uspeha, ali velika je dilema hoće li se Čeh snaći u novoj ulozi.

Mesto trenera je navodno rezervisano za Frenka Lamparda, njemu ide i više nego dobro u Derbiju sa kojim igra finale baraža za ulazak u Premijer ligu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.