De Rosi ne mora da brine, uskoro na novom zadatku?

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Rosi ne mora da brine, uskoro na novom zadatku?

Italijan ima određene karakteristike koje bi mu koristile u poslu pored terena.

"Kapitano Futuro" napušta svoj voljeni Rim.

Italijan je debitovao za svoju voljenu "Vučicu" još 2002. godine kada je dobio prekomandu u seniorski tim za "Olimpika". Po kraju sezone napustiće svoj jedini klub, uskoro puni 36-tu godinu, čelnici kluba iz Rima ne veruju u fizičku spremu svog veznog igrača.

Postavlja se pitanje gde će nastaviti karijeru, bivši reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je imao interesantne ponude kao onu iz Sevilje, ali trener Sampdorije Marko Đampaolo otkriva buduće planove italijanske 'radilice' na terenu.

"Pričali smo nedavno, De Rosi mi je predložio da dođe u Đenovu i da sarađujemo zajedno. Rekao sam da ću razmisliti o tome, ako se pojavi mesto za asistenta sigurno da bih mu ponudio. On je čovek i fudbaler koji pokazuje emocije, strast bio bi itekako vredan dodatak našem klubu. I dalje mislim o toj ponudi, možda uskoro uspemo i da radimo zajedno". izjavio je za Skaj Kalčo Klub trener Sampdorije.

Svakako da bi bilo interesantno videti De Rosija u ulozi trenera, Italijan je poznat kao igrač koji ne štedi sebe ali ni druge.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Legenda Čelsija se vraća u klub!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019, 21:31

Prema nekim izvorima, neće biti jedini...Čelsi je ove sezone uspeo da obezbedi plasman u Ligu šampiona i to je praktično sve što se pozitivno vezuje za londonski klub..."Plavci" nemaju prava da kupuju nove igrače u narednih godinu dana, sve glasnije se govori da će Mauricio Sari uskoro postati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.