AUSTRALIJANAC SE ŽALI Rekli su mi da ću da budem izabran…

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUSTRALIJANAC SE ŽALI Rekli su mi da ću da budem izabran…

Rekli su mu, ali su ga slagali. Bek australijskog tima Peti Mils se javno požalio zbog toga što nije izabran u najbolju petorku Mundobasketa u Kini.
Na meču Lige šampiona Lion – Zenit, naša kladionica nudi kvotu 8.25 za igru X-1&2-4.
– Čudno je. To nije nagrada koju sam želeo, ali su mi ljudi iz Košarkaškog saveza Australije rekli da ću biti izabran u najbolju petorku – napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je Mils.
Plejmejker San Antonija je drugi strelac šampionata sa samo poenom manje od Bogdana Bogdanovića. Mils je prosečno ubacio 22.8 poena, uz 2.3 skoka i 3.9 asistencija po utakmici. Tokom prvenstva je igrao odlično, ali je u dve ključne utakmice Australije, polufinalnoj protiv Španije i za bronzu sa Francuskom prilično srljao i bio jedan od krivaca za još jedan neuspeh “kengura” na velikim takmičenjima.
U idealnu petorku Mundobasketa izabrani su Riki Rubio, Bogdan Bogdanović, Evan Furnije, Luis Skola i Mark Gasol. Ruio je proglašen i za najboljeg igrača šampionata u Kini.

The post AUSTRALIJANAC SE ŽALI Rekli su mi da ću da budem izabran… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.