Bronza za Nemeša na Svetskom prvenstvu u rvanju

Izvor: RTS, 16.Sep.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronza za Nemeša na Svetskom prvenstvu u rvanju

Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Mate Nemeš osvojio je bronzanu medalju u kategoriji do 67 kilograma na Svetskom prevenstvu u Kazahstanu.
U borbi za treće mesto Nemeš je savladao Danca Fredrika Holmkvista Bjerehusa rezultatom 10:0.

Ujedno, plasmanom u polufinale Nemeš je izborio i normu za Olimpijske igre u Tokiju 2020.
Mate Nemeš je odlično počeo šampionat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i bio ubedljiv u prva dva kola. U odlučujućem meču za ulazak u polufinale sa 2:1 je izgubio od Rusa Surkova inače dvostrukog seniorskog prvaka Evrope.
Prethodno je Mihail Kadžaja u kategoroji do 97 kilograma izborio nastup na OI sledeće godine u Tokiju
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Olimpijsku vizu “podebljao” medaljom – Nemešu bronza na SP u rvanju

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019

Ne može bolje – i olimpijska viza i medalja. Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Mate Nemeš je plasmanom u polufinale ostvario plasman na OI u Tokiju 2020. godine, a u ponedeljak popodne je na Svetskom prvenstvu u Kazahstanu uspeo da osvoji i bronzanu medalju.. Kvota kladionice...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.