Izvor: Blic, 14.Maj.2024, 09:11

RHMZ UPALIO ALARME ZA 3 DANA ZBOG 3 POJAVE Najgore će biti u ovim delovima Srbije, spremite i za puno kiše

U prvom delu sedmice kiša će biti češća na zapadu, jugu i jugoistoku Srbije, a košavskom području od srede biće vetrovito, a najjači udari košave, od preko 85 kilometara na čas, biće u Banatu, zbog čega je u četvrtak za taj deo zemlje na snazi narandžasti meteoalarm. Meteoalarmi upaljeni su i za danas i sutra, ali zbog pljuskova, velike količine padavina i grmljavine, negde i zbog jakog vetra, dakle tokom tri dana veći delovi Srbije pod meteo upozorenjem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIŽU SE UPOZORENJA RHMZ! U ovom delu pašće puno kiše, poseban oprez i zbog OLUJNE KOŠAVE - udari do čak 100 km na čas!

Izvor: Blic, 14.Maj.2024

Oblačnost s kišom iz Hrvatske i BiH koja je zahvatila jug Bačke, zapadne delove Srema, Mačvu i Podrinje u toku dana širiće se ka ostalim delovima zemlјe, a suvo vreme sa sunčanim intervalima zadržaće se samo u severnoj i centralnoj Bačkoj, u Banatu, kao i u većem delu Braničevskog i Borskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.