Izvor: B92, 19.Avg.2020, 11:13

Željko Rebrača sarađuje sa Partizanom

Bivši košarkaš Željko Rebrača pokreće svoju košarkašku akademiju.

Kako je Partizan objavio na Tviteru, klub je posetio Željko Rebrača, proslavljeni košarkaš koji je svojevremeno igrao za Partizan i on planira da pokrene košarkašku akademiju, pa će dobiti podršku od svog bivšeg kluba.

"Velika stvar za našu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << košarku je povratak legendarnog Željka Rebrače. Košarkaška akademija za decu koju Željko osniva, može da računa na podršku njegovog Partizana", napisao je Ostoja Mijailović na svom "Tviter" profilu.

KK Partizan je sa svog zvaničnog profila podelio ovu objavu i napisao:

"Kuću KKPartizan danas je posetio legendarni centar crno-belih i reprezentacije naše zemlje, Željko Rebrača.Sa predsednikom Partizana NIS, Ostojom Mijailovićem, Željko je razgovarao o pokretanju košarkaške akademije"
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rebrača pokreće košarkašku akademiju, podrška od Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2020

Legendarni centar Željko Rebrača pokrenuće košarkašku akademiju za decu, za čije osnivanje je dobio podršku od svog bivšeg kluba Partizana...Kako su objavili crno-beli na društvenim mrežama, Rebrača, koji je za klub iz Humske nastupao u periodu od 1991. do 1995. godine, razgovarao je sa predsednikom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.