Rebrača pokreće košarkašku akademiju, podrška od Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2020, 12:10

Rebrača pokreće košarkašku akademiju, podrška od Partizana

Legendarni centar Željko Rebrača pokrenuće košarkašku akademiju za decu, za čije osnivanje je dobio podršku od svog bivšeg kluba Partizana.

Kako su objavili crno-beli na društvenim mrežama, Rebrača, koji je za klub iz Humske nastupao u periodu od 1991. do 1995. godine, razgovarao je sa predsednikom Partizana Ostojom Mijailovićem o pokretanju košarkaške akademije.

"Velika stvar za našu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << košarku je povratak legendarnog Željka Rebrače. Košarkaška akademija za decu koju Željko osniva, može da računa na podršku njegovog KK Partizan", napisao je Mijailović na Tviteru.

Rebrača je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio dve zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 1995. i 1997. godine, u kolekciji ima svetsko zlato (SP 1998), kao i olimpijsko srebro (1996).

Karijeru je počeo u NAP-u iz Novog Sada iz koga je prešao u Partizan, a nosio je još dresove Benetona, Panatinaikosa, Detroita, Atlante, LA Klipersa i Pamese.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.