Zdravlje protiv Mladosti pred domaćom publikom

Izvor: juGmedia, 01.Mar.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravlje protiv Mladosti pred domaćom publikom

U dvadesetom kolu Druge muške košarkaške lige, košarkaši Zdravlja pokušaće na svom terenu da savladaju ekipu Mladost iz Smederevske Palanke, u subotu od 19.30 sati u SRC Dubočica.

Trener Saša Jović je na današnjoj konfereniji za medije, apelovao na publiku da dođe na utakmicu i pruži im neophodnu podršku, jer im, kako kaže, u goste dolazi ekipa koja je glavni favorit za ulazak u viši rang.

“Ekipa iz Palanke trenutno se nalazi na drugoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i mislim da su uz Užice najozbiljniji kandidati za ulazak u KLS . Mi smo u prvom delu doživeli ubedljivi poraz tamo, a dovođenjem trenera Zorana Todorovića, pokazali su ozbilijnost i svoju nameru već u prvom delu. O imenima kao što su Kojić, Kužeta, Arsović, Cvetković, mislim da ljudi koji poznaju košarku ne treba mnogo govoriti , to su sve iskusni igrači koji su do skoro igrali prvu ligu”, izjavio je Jović.

Međutim, Jović kaže da i pored ovih činjenica, u subotnji meč ulaze motivisani, nikako sa belom zastavom, i da ukoliko odigraju pametno i borbeno, kao što inače igraju kući, mogu da očekuju dobar rezultat, a možda i pobedu.

“Svaka pobeda kući bi nam garantovala sigurno mirnije dane, a ukoliko to u subotu ostvarimo mislim da smo na pragu opstanka. Imamo kadrovskih problema, Miloš Andrejević je napustio klub i otišao u inostranstvo, dok je Dragomir Jović van stroja i sigurno neće biti u sastavu u subotu. Razlog više da publika dođe i bude naš šesti igrač, da pokušamo da dobijemo ovaj meč koji nam je jako bitan”, dodaje Jović.

Košarkaš Milan Tešanović potvrđuje reči trenera Jovića i dodaje da iako nisu favoriti na papiru, mogu da se bore i pokušaju da pobede pred svojom publikom.

“ Ekipa “Mladost” je sigurno jedna od dve najbolje ekipe u ligi, pokriveni su na svakoj poziciji sa po dva odlična igrača. Mi smo već igrali sa njima dva puta, a u kup utakmici smo videli da možemo da se borimo sa njima”, izjavio je Tešanović.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički želi novi trijumf u ''Jezeru'', uz ''Sportske'' do besplatnih karata (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2018

Posle pobede nad Vojvodinom, raspoloženje među Kragujevčanima je sada znatno bolje. Može li Radnički do drugog uzastopnog trijumfa na domaćem terenu?..Narednog vikenda igra se 21. kolo Košarkaške lige Srbije, a kragujevački Radnički u dvorani ''Jezero'' dočekuje ekipu Metalca...Ova utakmica...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.