Zdravlje protiv Mladosti pred domaćom publikom

U dvadesetom kolu Druge muške košarkaške lige, košarkaši Zdravlja pokušaće na svom terenu da savladaju ekipu Mladost iz Smederevske Palanke, u subotu od 19.30 sati u SRC Dubočica.

Trener Saša Jović je na današnjoj konfereniji za medije, apelovao na publiku da dođe na utakmicu i pruži im neophodnu podršku, jer im, kako kaže, u goste dolazi ekipa koja je glavni favorit za ulazak u viši rang.

“Ekipa iz Palanke trenutno se nalazi na drugoj poziciji i mislim da su uz Užice najozbiljniji kandidati za ulazak u KLS . Mi smo u prvom delu doživeli ubedljivi poraz tamo, a dovođenjem trenera Zorana Todorovića, pokazali su ozbilijnost i svoju nameru već u prvom delu. O imenima kao što su Kojić, Kužeta, Arsović, Cvetković, mislim da ljudi koji poznaju košarku ne treba mnogo govoriti , to su sve iskusni igrači koji su do skoro igrali prvu ligu”, izjavio je Jović.

Međutim, Jović kaže da i pored ovih činjenica, u subotnji meč ulaze motivisani, nikako sa belom zastavom, i da ukoliko odigraju pametno i borbeno, kao što inače igraju kući, mogu da očekuju dobar rezultat, a možda i pobedu.

“Svaka pobeda kući bi nam garantovala sigurno mirnije dane, a ukoliko to u subotu ostvarimo mislim da smo na pragu opstanka. Imamo kadrovskih problema, Miloš Andrejević je napustio klub i otišao u inostranstvo, dok je Dragomir Jović van stroja i sigurno neće biti u sastavu u subotu. Razlog više da publika dođe i bude naš šesti igrač, da pokušamo da dobijemo ovaj meč koji nam je jako bitan”, dodaje Jović.

Košarkaš Milan Tešanović potvrđuje reči trenera Jovića i dodaje da iako nisu favoriti na papiru, mogu da se bore i pokušaju da pobede pred svojom publikom.

“ Ekipa “Mladost” je sigurno jedna od dve najbolje ekipe u ligi, pokriveni su na svakoj poziciji sa po dva odlična igrača. Mi smo već igrali sa njima dva puta, a u kup utakmici smo videli da možemo da se borimo sa njima”, izjavio je Tešanović.

 

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

4 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Castrol GTX
01.03.2018. 20:45

Eh, ako budete igrali kao protiv Akademika, pobeda uopšte nije pod znakom pitanja! Još kako nema Andrejevića, Gage Jovića… Ma biće to ludilooooo!

Navijač
01.03.2018. 23:33
Odgovor za  Castrol GTX

Ako već nemaš ništa pametno da kažeš, bolje ćuti.

Cvrc Milojka
02.03.2018. 07:52
Odgovor za  Navijač

Da ćuti!

Ekonomista
02.03.2018. 07:20
Odgovor za  Castrol GTX

Čuo sam da gradonačelnik dr Goran Cvetanović dolazi na utakmicu. Ako on dodje, doći će i drugi.