Za dva dana prodato više od hiljadu sezonskih karata za Zvezdine košarkaške mečeve

Izvor: Blic, 13.Sep.2012, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dva dana prodato više od hiljadu sezonskih karata za Zvezdine košarkaške mečeve

Ulaznice za mečeve Crvene zvezde Diva u narednoj sezoni prodaju se prilično dobro, ako je suditi po informacijama koje stižu iz tabora crveno-belih.

Sa prodajom godišnjih ulaznica za sezonu 2012/2013 Crvena zvezda je počela u sredu, s tim što su pravo prvenstva kupovine prva dva dana imali vlasnici sezonskih karata iz prošle sezone.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Interesovanje za godišnje karte je prilično veliko s obzirom na to da je za nepuna dva dana prodato više od hiljadu sezonskih ulaznica.

"Sjajno odrađen prelazni rok, dovođenje zvučnih pojačanja i najava najviših ambicija u predstojećoj sezoni očigledno su pobudili veliko interesovanje kod navijača koji žele da budu svedoci povratka Zvezde na staze stare slave. Zato je savet svim simpatizerima crveno-belih da što pre kupe sezonske ulaznice i obezbede svoje mesto u dvorani Pionir", pozivaju crveno-beli.

Karte su u slobodnoj prodaji na Malom Kalemegdanu svakog radnog dana od 11 do 19 časova, a subotom od 9 do 15i. Cene sezonskih karata za tribine su 3.500, za parter 7.000, za plavu i belu ložu 12.000, a za VIP ložu 25.000 dinara.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 011/2623-500.

Povezane vesti: Prednost pri kupovini Zvezdinih sezonskih karata imaju prošlogodišnji vlasnici ulaznica Zvezda odredila cene godišnjih ulaznica za njene košarkaške mečeve
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.