Vesti sve lošije, devet mrtvih u strašnoj nesreći

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesti sve lošije, devet mrtvih u strašnoj nesreći

Iz sata u sat stižu nove informacije o tragediji u kojoj su živote izgubili i Kobi Brajant i njegova kćerka Đana.

Čitav košarkaški, i ne samo košarkaški svet potresen je vešću da je slavni američki košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera.

Najpre se sumnjalo u istinitost te vesti, koja je nešto kasnije, nažalost, potvrđena.

Nedugo zatim, još strašnija vest >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - u helikopteru je nastradala i Kobijeva 13-godišnja kćerka Đana, i prema tim informacijama u helikopteru je bilo još troje ljudi.

Međutim, najnovija zvanična informacija koju je objavio na konferenciji za medije lokalni šerif Aleks Valanueva jeste da je stradalo ukupno devet osoba, pilot i još osam putnika.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednja vest: U helikopteru je bilo devet osoba

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2020

Tragedija u kojoj je slavni košarkaš Kobi Brajant izgubio život poprima sve veće razmere. Inicijalnu vest o smrti slavnog košarkaša u avio nesreći, pratila je infromacija da se u helikopteru nalazilo pet osoba i da niko nije preživeo. Ubrzo je postalo poznato da je među putnicima bila i Brajantova...

Nastavak na MozzartSport.com...

Tvit gej aktiviste iz Srbije: Svi se prave da Kobi nije bio silovatelj

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2020

Kobi Brajant, koji je poginuo u stravičnoj nesreći u kojoj je, u padu helikoptera, pored njega i njegove kćerke Điane stradalo još sedmoro ljudi, bio je istinska košarkaška legenda, ali i čovjek koji je javno priznao da je prevario ženu nakon što je objelodanjeno da je optužen za silovanje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.