Poslednja vest: U helikopteru je bilo devet osoba

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 00:16

Potvrdila policija Los Anđelesa

Tragedija u kojoj je slavni košarkaš Kobi Brajant izgubio život poprima sve veće razmere.

Inicijalnu vest o smrti slavnog košarkaša u avio nesreći, pratila je infromacija da se u helikopteru nalazilo pet osoba i da niko nije preživeo. Ubrzo je postalo poznato da je među putnicima bila i Brajantova 13-godišnja žerka Điana, a pre nekoliko minuta je američka policija saopštila nove detalje.

Izabrane vesti

Na vanrednoj konferenciji za medije u Los Anđelesu, okružni šerif Aleks Vilanueva je otkrio da je u helikopteru bilo devet osoba u trenutku rušenja i da su sve izgubile život. Policija je saopštila da su spasioci zbog nepristupačnog terena morali da pešače do mesta nesreće i da nisu zatekli preživele kada su stigli. Požar od helikoptera je zahvatio okolno žbunje i trebalo je više vremena da se ugasi.

Policija nije otkrila identitet nastradalih dok ne dobije zvaničnu potvrdu od zvaničnih službi, a javnot nagađa ko je osim Brajanta, njegove ćerke i pilota još među nastradalima. Televizijska mreža ABC News je večeras uživo u programu javila da su u helikopteru bili svo četvoro Brajantove dece i nekadašnji saigrač Rik Foks, ali je ubrzo demantovala tu informaciju i uputila izvinjenje. Ipak, relevantni mediji i izvori su ubrzo posle toga potvrdili da je 13-godišnja ćerka Điana definitivno bila u helikopteru i da je izgubila život.

Brajant je sa ćerkom i ostalim putnicima pre fatalne nesreće krenuo privatnim helikopterom u njegovu Mamba Akademiju gde je ekipa u kojoj trenira njegova ćerka trebalo da održi trening. Nagađa se da ostatak nastradalih čine još neke saigračice Brajantove ćerke i njihovi roditelji.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara