VELIKA TRAGEDIJA: Preminuo bivši reprezentativac (29)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 15:15

VELIKA TRAGEDIJA: Preminuo bivši reprezentativac (29)

Zemlja košarke zavijena u crno.

Nekadašnji reprezentativac Grčke Aleksandros Varitimijadis, preminuo je u 29. godini. Bivši košarkaš PAOK-a nije uspeo da se izbori sa teškom bolešću, a od njega su seoprostili iz Košarkaškog saveza Grčke.

- Mlad igrač, član sportsko-košarkaške porodice, prerano je preminuo. Vesti tragediji o Aleksandrosu Varitimijadisu izaziva samo duboku tugu. Aleksandros je igrao košarku za PAOK, hrabro se borio protiv bolesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja se na kraju pokazala nepobedivom. Članovi Upravnog odbora KS Grčke i predsednik Evangelos Liolios izražavaju iskreno saučešće porodici i bliskim ljudima preminulog. Reči ne mogu da ublaže bol u ovom momentu. Počivaj u miru - poručili su iz saveza.

R.I.P Alexandros Varitimiadis

Alex was and is a fantastic person, who always showed his BIG heart and fighting spirit for his teammates, coaches, all the staff and the fans.

We want to give our condolences to his family, his relatives and friends.

Rest in peace dear brother pic.twitter.com/RYYxwV1i9c

— UMEÅ BSKT (@BasketUme) May 8, 2023

Aleksandros je tokom karijere igrao i za Filipos, Umeu, BSW Siksers i najskorije je bio član Dornbirn Lajnosa iz Austrije. Od njega se u ponedeljak oprostila i Umea.

- Aleksandros je bio fantastična osoba, koja je uvek pokazivala veliko srce i borbeni duh za svoje saigrače, trenere, stručni štab i navijače. Izražavamo saučešće porodici, prijateljima i rodbini. Počivaj u miru, dragi brate - napisali su.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Grčka,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.