Tanjević: A sad na sjajne Srbe; Bećirović: Nismo imali šanse

Izvor: Blic, 09.Sep.2010, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanjević: A sad na sjajne Srbe; Bećirović: Nismo imali šanse

Selektor turske košarkaške reprezentacije Bogdan Tanjević imao je samo reči hvale za svoje izabranike nakon što su deklasirali Sloveniju u četvrtfinalu, dok je strateg poražene ekipe Memi Bećirović naglasio da tim koji vodi nije imao nikakve šanse protiv domaćina Mundobasketa.

"Igrali smo sjajno i to zato što su momci na terenu stvarno dali sve od sebe. Bila je ovo naša najbolja partija u dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toku šampionata i stvarno sam ponosan na košarkaše koje predvodim. Istorijski je ovo trenutak, jer Turska nikada nije bila u polufinalu Svetskog prvenstva. Videćemo kako ćemo se nositi protiv sjajne, sjajne ekipe Srbije. Naš naredni rival igra stvarno fantastičnu košarku", rekao je Tanjević.

Opširnije na našem specijalu Mundobasket 2010

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.