Rokada u KSS-u, Rakočević umesto Bodiroge?

Izvor: RTS, 12.Feb.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rokada" u KSS-u, Rakočević umesto Bodiroge?

Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević mogao bi uskoro da zameni Dejana Bodirogu na mestu potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije. Rakočević za RTS: Bila bi mi velika čast da nasledim Bodirogu.

Igor Rakočević, nekadašnji košarkaški reprezentativac i član brojnih evropskih i NBA klubova, mogao bi da zameni Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bodirogu na mestu potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije.
"Istina je da sam predložen za to mesto. Ako se realizuje, biću počastvovan što ću imati priliku da nasledim Bodirogu i nastavim tamo gde je on stao", izjavio je Rakočević za Internet portal RTS-a.
Kako nezvanično saznajemo, dosadašnji potpredsednik KSS-a Dejan Bodiroga ne povlači se iz košarke, već bi svoju karijeru trebalo da nastavi kao funkcioner u Fibi.
Igor Rakočević je u košarkaškoj karijeri u tri navrata nastupao za Crvenu zvezdu, dok je imao i bogato internacionalno iskustvo, nastupavši za Budućnost, Pamesu, Taukeramiku, Real, Efes i Montepaski, dok je u NBA ligi igrao za Minesotu.
Rakočević je tri puta u karijeri osvajao nagradu "Alfonso Ford", koja se uručuje najboljem strelcu Evrolige i deveti je najbolji strelac u istoriji tog takmičenja.
Sa reprezentacijom naše zemlje osvojio je zlatne medalje na Evrobasketu 2001. godine, kao i svetsko zlato godinu dana kasnije.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.