Pešić se zapitao: Zašto u Zvezdi padaju u nesvest što ne dolazi Teodosić? To nije realno!

Izvor: 011vodič.com, 29.Jul.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić se zapitao: Zašto u Zvezdi padaju u nesvest što ne dolazi Teodosić? To nije realno!

Čuveni košarkaški trener Svetislav Pešić poznat je kao čovek koji nema dlaku na jeziku. Nikad se ne ustručava da kaže svoje mišljenje, a tako je bilo i prilikom gostovanja na televiziji Arena sport. Kvota u MaxBetu na pobedu Barangaja protiv TNT-a je 1.87. On se, između ostalog, dotakao i priča o prelasku Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu, kao i velikog razočaranja koje su “delije” doživele kada je kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << srpske reprezentacije potpisao za Virtus. – Isto tako, kada sam trenirao Bajern pitali su me da li će da se vrati Dirk Novicki. Tako i u Zvezdi padaju u nesvest što ne dolazi Teodosić, a to nije realno. Nije realno ni da Pešić bude trener Zvezde, ali voleo sam da se vratim u Srbiju. To mi je predstavljalo eliksir, da posle toliko godina u inostranstvu pričam na svom jeziku, ali to ne znači da će svi naši vrhunski igrači koji igraju u najboljim klubovima da se vrate – kazao je Pešić. On je objasnio da je kroz nešto slično prošao ovog leta sa svojom Barselonom i dolaskom Paua Gasola. Nadali su mu se Katalonci, ali je on ostao u NBA ligi, pošto je potpisao za Portland Trejlblejzerse. Otkrio nam je Pešić zanimljivu anegdotu koja se nedavno desila. – Negde sam bio na ulici u Barseloni i vidim da telefon zvoni i na njemu piše “Gasol”. Poznato je koliko sam blizak sa Markom Gasolom, pa dignem slušalicu, a ono se javi Pau Gasol. U tom trenutku shvatim da poslednji saznajem da dolazi kod nas, pa očekujem da me zato zove. On me pita “Kouč, šta ima, kako si, gde si?”, priča mi da je imao operacije… Pitao sam ga odakle me zove, a on mi kaže iz Milvokija. Posle toga mi kaže “Zovem te jer imam u poslednjoj nedelji juna kamp u Barseloni, pa […] More
The post Pešić se zapitao: Zašto u Zvezdi padaju u nesvest što ne dolazi Teodosić? To nije realno! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.