Ovo su učesnici kvalifikacija za Rio!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su učesnici kvalifikacija za Rio!

Poznato je 14 učesnika kvalifikacija za Olimpijadu, evo ko je do sada obezbedio učešće na ovom turniru.

Nakon što su završeni svi kontinentalni šampionati u košarci (osim azijskog) poznato je i ko će biti učesnik kvalifikacija za Rio.

Pored naše reprezentacije koja je kao četvrta na nedavno završnom prvenstvu Evrope u košarci obezbedila učešće na ovom turniru, iz Evrope direktno su prošli Francuzi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grci, Italijani i Česi.

Pored njih, učešće su obezbedile ekipe iz Azije, a to su Japan, Iran, kao i Kina ili Filipini, u zavisnosti od toga ko bude izgubio u meču za finale.

Pored ovih reprezentacija, na turniru će se naći i Angola, Tunis, Senegal, Kanada, Meksiko, Porto Riko i Novi Zeland, kao i tri reprezentacije koje dobiju vajld kard.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.