AZIJA: Kina sa plus 46 do polufinala

Izvor: MVP.rs, 02.Okt.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AZIJA: Kina sa plus 46 do polufinala

Đianlian Ji je predvodio svoju ekipu do ubedljive pobede.

U četvrtak su na programu bile četvrtfinalne utakmice Prvenstva Azije. Iznenađenja su izostala, a domaća selekcija Kine je do polufinala stigla ubedljivom pobedom nad Inidjom od čak 46 poena razlike. Rezultat je bio 104:58!

Svoju selekciju je predvodio Đianlian Ji sa 21 poenom, sedam skokova i tri asistencije. Kini je ovo bila sedma pobeda u dosadašnjem toku takmičenja, pa na megdan Iranu idu bez >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << poraza.

Polufinalni mečevi se igraju već u petak, a drugog finalistu daće susret između Japana i Filipina.

Četvrtfinale:

Iran - Južna Koreja 75:62

Japan - Katar 81:67

Indija - Kina 58:104

Filipini - Liban 82:70

Polufinale (petak):

Kina - Iran

Japan - Filipini

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Dvoboj Kine i Filipina odlučuje putnika u Rio

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015

Ove dve reprezentacije u finalu Prvenstva Azije će odlučiti ko će obezbediti direktan plasman na Olimpijske igre 2016. godine...S' obzirom da samo šampion Azije obezbeđuje direktan plasman u  Rio De Žaneiro, ovaj meč je veoma važan za obe selekcije...U mečevima polufinala Kina je savladala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.