Oglasio se Aranitović posle skandala sa skrnavljenjem pehara

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Aranitović posle skandala sa skrnavljenjem pehara

Skandalozan snimak šokirao je u utorak sve ljubitelje košarke. Na njemu se vidi kako, za sada, nepoznata osoba skida pločice sa natpisom Crvene zvezde sa pehara namenjenog pobedniku Kupa Radivoja Koraća.

Jedan od osumnjičenih za ovaj sraman čin je i prvotimac Partizana Aleksandar Aranitović. Navodno ga je odao sat na ruci. Tim povodom se ovaj košarkaš oglasio na društvenim mrežama.

- Ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kome i zašto pada na pamet da imam veze sa nečime što nije košarka. Pogrešna adresa - napisao je Aranitović na Tviteru.

Ne znam kome i zašto pada na pamet da imam veze sa nečime što nije košarka. Pogrešna adresa... — Aranitovic Sani (@aranitovic_sani) February 20, 2018

Još uvek se niko nije oglasio iz tabora novog osvajača "Žućkove levice", ali je zato Crvena zvezda izdala saopštenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasili se Aranitović i Veličković posle skandala sa skrnavljenjem pehara

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2018

Skandalozan snimak šokirao je u utorak sve ljubitelje košarke. Na njemu se vidi kako, za sada, nepoznata osoba skida pločice sa natpisom Crvene zvezde sa pehara namenjenog pobedniku Kupa Radivoja Koraća...Jedan od osumnjičenih za ovaj sraman čin je i prvotimac Partizana Aleksandar Aranitović....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.