Oglasiće se i iz Zvezde, evo istine o Dženkinsu i Marjanoviću!

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2016, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasiće se i iz Zvezde, evo istine o Dženkinsu i Marjanoviću!

Crvena zvezda se odmah oglasila povodom priče da su Dženkins i Marjanović tužili ovaj klub.

Danas se pojavila informacija da su Čarls Dženkins i Boban Marjanović tužili Košarkaški klub Crvena zvezda, razlog su neisplaćene zarade koje su zaslužili ugovorom.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sajtu FIBA se može pronaći dokument u kome jasno piše da su Čarls Dženkins i Boban Marjanović tužili Zvezdu. Marjanoviću se duguje 255 hiljada evra, Dženkinsu 206 hiljada.

Radi se o zabuni, pošto ovaj sajt radi neažurno, Marjanović i Dženkins su tužili Crvenu zvezdu još u martu. Kasnije je Dženkins pregovarao sa Crvenom zvezdom, uspešno, pošto je potpisao ugovor za ovu sezonu i definitivno je stvar povodom toga rešena.

Prvo se tokom konferencije za novinare oglasio Dejan Radonjić koji je rekao da prvi put čuje za ovako nešto, a onda i Crvena zvezda zvaničnim saopštenjem koje ćemo vam preneti u celosti tokom večeri.

Pogledajte u nastavku fotografiju koja je kružila danas internetom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.