Izvor: HotSport.rs, 18.Nov.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE I RAŽNATOVIĆ: Evo šta je jedan od najpoznatijih svetskih menadžera rekao o tužbi Đenke (FOTO)

Na dan kada je Crvena zvezda igrala meč 8. kola Evrolige pojavila se informacija da su Čarls Dženkins i Boban Marjanović tužili Crvenu zvezdu zbog dugovanja.

Posle Crvene zvezde koja se oglasila povodom tog slučaja, javio se i menadžer dvojice igrača Miško Ražnatović. On je kritikovao one koji su odlučili na današnji dan da se bave neistinama.
DEJAN RADONJIĆ O TUŽBI DŽENKINSA: Prvi put čujem, nema razloga da se moj odnos prema njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << promeni!
– Prilično neverovatno deluje da se potpuno nebitne stvari objavljuju na dan utakmice, a radi se o dokumentu starom rekao bih oko osam meseci. Nažalost, novinari ne razumeju značenje reči ‘BAT Consent award’. Nema nikakvog spora, niko nikog nije tužio, I nema dugovanja prema Čarlsu – napisao je Ražnatović, a pre toga čestitao svom igraču Marku Simonoviću na fenomenalnoj partiji:
‘BOMBA’: Crvena zvezda je pronašla centra, neki će se oduševiti, ali će osećanja biti pomešana
– Sjajna utakmica za Marka Simonovića, 23 poena i pet trojki. On je u sjajnoj formi ove sezone. Crvena zvezda je savladala Armani Milano.
Prilicno neverovatno deluje da se potpuno nebitne stvari objavljuju na dan utakmice, a radi se o dokumentu starom rekao bih oko 8 meseci!
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) November 17, 2016

Nazalost, novinari ne razumeju znacenje reci Bat Consent award. Nema nikakvog spora, niko nikog nije tuzio, I nema dugovanja prema Charlesu!
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) November 17, 2016

The post OGLASIO SE I RAŽNATOVIĆ: Evo šta je jedan od najpoznatijih svetskih menadžera rekao o tužbi Đenke (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miška Ražnatovića iznervirala priča o dugovanjima Dženkinsu i Marjanoviću!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2016

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić delovao je šokirano kada je posle pobede nad Armanijem upitan za dugovanja Čarlsu Dženkinsu i Bobanu Marjanoviću, ali je onda reagovao i košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović...Naime, internetom su počele da kruže informacije da su Dženkins...

Nastavak na Telegraf.rs...

ANTE ŽIŽIĆ U ZVEZDI: Miško Ražnatović u svom stilu prokomentarisao potencijalni transfer (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Nov.2016

Evo šta je o ovoj mogućnosti rekao menadžer hrvatskog igrača, Miodrag Ražnatović.. . Tokom sinoćne utakmice između Crvene zvezde i Armanija u Kombank areni pojavila se informacija da bi Ante Žižić, centar Cibone i MVP oktobra u ABA j.t.d. ligi mogao da bude novo pojačanje Crvene zvezde.. OGLASIO...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.