Evrovizija 2024: Teya Dora otkriva kako se oseća pred večerašnje polufinale!

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2024, 14:19

Evrovizija 2024: Teya Dora otkriva kako se oseća pred večerašnje polufinale!

Večeras 7. maja se u Švedskoj održava prvo polufinalno veče Evrovizije 2024, a naša predstavnica Teya Dora sa pesmom "Ramonda" nastupiće pod rednim brojem 2.
- Prezadovoljna sam. Neke stvari mi se nisu svidele na prvim probama, uglavnom oko kadrova, ali su uslišili naše žalbe i promenili su šta nam je smetalo. Pao mi je kamen sa srca. Kada sam odlazila na ovu probu osetila sam "taj" momenat koji sam osetila i na "PZE" u jednom trenutku, tako me je "lupilo" sve što se dešava. Jedva čekam da nastupim i da dočaram u potpunosti pesmu, da bude najbolje do sad što je bilo pa, ako da Bog, da prođemo u finale i da tad bude još bolje - rekla je Teja za Telegraf i dodaje:
View this post on Instagram...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"JELA SAM PITE SA SIROM, BAŠ SU BILE LEPE" Teya Dora se uključila uživo sa Evrovizije 2024, pa podelila utiske iz Malmea: "Nema green room-a"

Izvor: Blic, 07.Maj.2024

Večeras se održava prvo polufinale Evrovizije 2024, a Teya Dora je Srbiju predsavljala pod rednim brojem dva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.