Neprijatno iznenađenje za srpske košarkaše u Nemačkoj

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprijatno iznenađenje za srpske košarkaše u Nemačkoj

Berlinski hotel "Landels" u kojem su smešteni učesnici prvenstva Evrope u košarci produžio je krevete na dužinu od 2.50 metra, zbog potreba košarkaških "divova".

Pet od šest timova koji igraju u grupi "B" odseli su u istom hotelu u Berlinu, koji ima četiri zvezdice.

Kako je preneo list "Berliner Morgenpost", produženo je ukupno 40 kreveta.

I to nije sve. Ekspedicija selekcije Srbije stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u Berlin, ali ih je odmah po dolasku sačekalo neprijatno iznenađenje. Sobe nisu bile pripremljene i morali su dodatno da čekaju. Direktno su iz autobusa otišli na doručak, a da se prethodno nisu ni raspakovali.

Među najvišima u grupi B je NBA zvezda Dalas Meveriksa Nemac Dirk Novicki sa 2,13, ali je on iznajmio poseban apartman u hotelu za svoju porodicu. Šta bi se desilo da je San Antonio dopustio divu (2,22) Bobanu Marjanoviću da zaigra za "orlove"?

Prvenstvo Evrope igra se u Nemačkoj, Francuskoj, Letoniji i Hrvatskoj od 5. do 20. septembra.

Parker Srbiju ne vidi među favoritima

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJU NISU DOBRO DOČEKALI: Hotel u Berlinu produžio krevete zbog košarkaških ‘divova’

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015

Prvi kontakt sa Berlinom nije bio prijatan po našu ekspediciju, pošto su igrači i stručni štab morali da čekaju na ulazak u sobe.. . Berlinski hotel ‘Landels’ u kojem su smešteni učesnici prvenstva Evrope u košarci produžio je krevete na dužinu od 2,50 metra, zbog potreba košarkaških...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.