NEZAPAMĆENO! Barani šokirali i Vujoševića i celokupnu košarkašku javnost!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENO! Barani šokirali i Vujoševića i celokupnu košarkašku javnost!

A radilo se samo o još jednoj pripremnoj utakmici. Trebalo je da bude prijateljska...

Ovog vikenda igra se turnir u rumunskom Klužu, gde su se juče u finale plasirale ekipe Partizana i Fenerbahčea, dok su za treće mesto danas igrali Mornar iz Bara i domaćin turnira, ekipa Kluža koju sa klupe vodi Duško Vujošević.

Međutim, meč za treće mesto nije ni odigran do kraja, jer su gosti iz Bara odlučili da prekinu utakmicu u drugom poluvremenu, pri vođstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kluža od 58:46.

Tačnije, nezadovoljan sudijskim odlukama u ovom meču, trener Mornara Mihailo Pavićević odlučio je da svoju ekipu povuče sa terena, pa je treće mesto pripalo Vujoševićevom timu.

Zaista neverovatan gest, pogotovo što se radilo o prijateljskoj utakmici, biće zanimljivo čuti i izjave posle ovog susreta...
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SKANDAL Mornar napustio terenr protiv Vujoševićevog Kluža!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019

Košarkaši Mornara iz Bara su napustili prijateljsku utakmicu protiv rumunskog Kluža. Odluku je doneo trener Mihailo Pavićević, u znak protesta zbog dešavanja na meču.. Kvota kladionice MaxBet sport na pobedu Bačke Topole u meču s Mačvom je 1.65.. Sve je počelo posle duela centara, Vukote...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.