NAJVEĆA PONUDA U ISTORIJI SRPSKE KOŠARKE: Zvezda najbliža potpisu Nikole Mirotića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 08:43

NAJVEĆA PONUDA U ISTORIJI SRPSKE KOŠARKE: Zvezda najbliža potpisu Nikole Mirotića!

Želi ga pola Evrolige.

Saga kojoj činilo se nema kraja sve je bliža svom epilogu. Nikolu Mirotića želi pola Evrolige, ali ne može svako da priušti takvog asa u svojim redovima.

Posle definitivnog razlaza sa Barselonom u red je najpre stao Milano, zatim Monako, da bi u prvi plan izbio Olimpiajkos. Pominjao se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan, ali kako javljaju grčki mediji Mirotiću je trenutno najbliža Crvena zvezda.

- Crvena zvezda vodi u trci sa Mirotića, dala mu je mitsku ponudu vrednu 3.000.000 evra", navodi dobro obavešteni grčki portal "SDNA".

O španskom krilnom centru često se bruji u poslednje vreme, spekuliše se gde bi on mogao da nastavi karijeru, pošto je njegova priča sa Barselonom završena, jer španski klub nema novca da mu isplati ogroman ugovor koji je do sada imao. đ

Navodna ponuda Crvene zvezde od tri miliona evra bila bi najveća u istoriji srpske košarke.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.