Ludo košarkaško popodne, Zvezda ima novo pojačanje? (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Ludo'' košarkaško popodne, Zvezda ima novo pojačanje? (foto)

Najpre se mislilo čak još dva, ali potom je zagonetka rešena.

Čelni ljudi Crvene zvezde u saradnji sa trenerom Milanom Tomićem furiozno rade na formiranju tima za sledeću evroligašku sezonu, pa gotovo da nema dana, a da se u Zvezdi ne desi neki potpis.

Čak šestorica igrača iz prošlosezonskog sastava produžili su saradnju sa crveno-belima (Beron, Lazić, Čović, Faje, Simanić, Perperoglu), a doveden je i Derik Braun iz Efesa.

Informacije o novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdinim pojačanjima takođe sve češće stižu iz Grčke, pa se tako sinoć pojavila vest o mogućnosti da Džejms Gist, doskorašnji košarkaš Panatinaikosa uskoro pojača šampiona Srbije i ABA lige, a tokom ovog popodneva, takođe iz Grčke, stiže prava poslastica za navijače crveno-belih.

Tamošnji novinar Aris Barkas preneo je da je Crvena zvezda postigla dogovor i sa Čarlsom Dženkinsom o njegovom novom povratku u Zvezdu.

Tridesetogodišnji Dženkins je već u dva navrata bio član crveno-belih, najpre od 2013-2015, a onda i u sezoni 2016/17.

Posle toga je dve godine proveo u ruskom Himkiju, a izgleda da je sada došlo vreme za novi povratak.

Tokom popodneva, menadžer Miško Ražnatović je postavio svoju novu zagonetku na Tviteru, mnogi su pomislili da se i Jaka Blažič vraća u Zvezdu, ali ubrzo je ''misterija'' rešena, opširnije o tome čitajte OVDE.

-

It's one of the most common summer rumors of recent years, but this time it's true. Charles Jenkins and Crvena Zvezda have a deal for next season.

— Aris Barkas (@arbarkas) July 3, 2019
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.