JOKIĆ ILI DRAŽEN? Miško Ražnatović rekao ko je bolji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 16:37

JOKIĆ ILI DRAŽEN? Miško Ražnatović rekao ko je bolji

Tepka srca priznao.

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović dao je opširni intervju za hrvatski Jutarnji list, gde se dotakao brojnih aktuelnih tema, a između ostalog poredio je igrače iz te zemlje i Srbije.

Takođe, osvrnuo se i na to ko je bolji, legendarni Dražen Petrović ili dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić.

Niko, pa čak ni čovek koji prati njegovu karijeru toliko dugo, nije mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pretpostavi da će momak iz Sombora sada jurišati ka NBA titulu i biti dvostruki MVP najjače košarkeške lige na svetu.

- Nisam očekivao da će izrasti u ovakvu zvezdu, niti je bilo ko drugi to očekivao. Videlo se da je neverovatan talenat, da ima nešto prirodno u sebi, bio je specifičan mali. Ne postoji igrač s ovih prostora za kojeg bih pomislio da će biti dvostruki MVP NBA lige, pogotovo bez atletskih sposobnosti. Drago mi je da me je demantovao, igra neverovatno i nadam se da će tako nastaviti. On ne obraća pažnju na zbivanja pored terena, na društvene mreže i ostale stvari. Stvarno je skroman i na mestu. U intervjuima i javnim nastupima pokazuje da je ozbiljan i pametan, vrlo sam zadovoljan s njim, ne samo na košarkaškom nivou, nego i zbog činjenice da je i izvan terena gradio imidž i postao čovek na koga se nove generacije trebaju ugledati - rekao je Miško Ražnatović.

Dodao je i da je jako voleo Dražena Petrovića i uživao u njegovim igrama, ali ipak teška srca mora da prizna - Jokić je bolji od njega!

- To je velika ljubav, uvek mi je bilo teško da priznam da je neko bolji od njega, ali ovo što je Nikola Jokić napravio je možda ipak neki nivo ispred, a svi ostali su daleko iza. Naravno, moramo uzeti u obzir vreme u kojemu je Dražen igrao, NBA je tada bio zatvoren za strane igrače. Davati preko 40 poena, biti u trećoj najboljoj petorci lige… To su neverovatne stvari za NBA iz 90-ih godina. I dan danas, njegova košarka, ta gracioznost pokreta, najveći je spoj između sporta i umetnosti koji sam ikada video - zaključio je na kraju Ražnatović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Teško mi je da priznam, ali je Jokić nivo ispred Dražena"

Izvor: B92, 13.Maj.2023

Košarkaški agent Miško Ražnatović izrazio je zadovoljstvo svojim klijentom Nikolom Jokićem, kako na terenu tako i van njega...Ražnatović je u razgovoru za "Jutarnji" rekao da nikada nije očekivao da će srpski centar dostignuti ove visine, ali da mu je svakako drago zbog toga..."Nisam očekivao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.