Izabrana najbolja petorka Jadranske lige

Izvor: Beta, 02.Apr.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrana najbolja petorka Jadranske lige

BEOGRAD, 2. aprila 2015. (Beta) - Najbolju petorku košarkaške Jadranske lige čine: Malkolm Armsted iz Krke, igrač Budućnosti Suad Šehović, Aleksandar Pavlović i Milan Mačvan iz Partizana i centar Crvene zvezde Boban Marjanović.

Idealnu petorku regionalne lige, kako je u četvrtak objavljeno na sajtu tog takmičenja, izabrali su navijači i treneri >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << svih klubova.

Najviše glasova dobio je Marjanović, pošto je za njega glasalo čak 83 odsto trenera i 54 odsto navijača.

Košarkaš Krke Malkom Armsted je, ako je suditi prema glasovima trenera i navijača, najbolji plejmejker Jadranske lige. Za njega je glasalo 33 odsto trenera. On je u trci za mesto u idealnoj petorci pobedio košarkaša Zvezde Markusa Vilijamsa.

Najbolji bek lige je igrač Budućnosti Suad Šehović sa 25 odsto glasova trenera.

Košarkaši Partizana Aleksandar Pavlović i Milan Mačvan dobili su po 58 odsto glasova trenera i tako dobili svoje mesto u idealnoj petorci lige.

Plej-of Jadranske lige počinje 14. aprila, a u polufinalu se sastaju Crvena zvezda i Partizan, odnosno Budućnost i Cedevita.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.