Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Maj.2024, 09:29

Vučić danas sa ministarkom spoljnih poslova Esvatinija

BEOGRAD – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa ministarkom spoljnih poslova i međunarodne saradnje Kraljevine Esvatini Folile Šakantu. Sastanak je zakazan za 10.30 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Vučić danas sa ministarkom spoljnih poslova Esvatinija objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ SE SASTAO SA MINISTARKOM SPOLJNIH POSLOVA KRALJEVINE ESVATINI: "Razmenili smo mišljenja o svim temama od interesa za naše zemlje" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2024

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministarkom spoljnih poslova i međunarodne saradnje Kraljevine Esvatini Folile Šakantu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.