Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najbolje 'preuzimanje' koje ste ikada videli?

Često se u košarci dešava da igrači moraju da 'preuzimaju' svoje protivnike koje inače ne čuvaju, ali ovakav 'mismeč' odavno nismo videli. Džonatan Lojd, 176 centimetara visoki plejmejker, u jednom trenutku je čuvao Mamadu Ndijaea, koji je visok 231 centimetar! Slika govori više od reči.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li je ovo najbolje 'preuzimanje' koje ste ikada vidjeli?

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Dec.2013, 13:13

Često se u košarci dešava da igrači moraju da 'preuzimaju' svoje protivnike koje inače ne čuvaju, ali ovakav 'mismeč' odavno nismo vidjeli. Džonatan Lojd, 176 centimetara visoki plejmejker, u jednom trenutku je čuvao Mamadu Ndijaea, koji je visok 231 centimetar! Slika govori više od riječi. (Sportske)

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.