Čuo Božji glas i sagradio najveću kućicu na drvetu (FOTO/VIDEO)

Izvor: S media, 23.Jun.2012, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuo Božji glas i sagradio najveću "kućicu na drvetu" (FOTO/VIDEO)

Horace Burgeš je započeo gradnju kućice na drvetu 1993. godine, koristeći samo recikliran materijal.

Na ovakav pothvat odlučio se nakon što je tokom jedne molitve čuo Božji glas koji mu je rekao da ukoliko mu sagradi kućicu na drvetu, nikad neće ostati bez materijala.

Neverovatno kako su se ove kuće kamuflirale (FOTO)

Najneobičnija drvena kuća koju ste videli (FOTO)

Desetospratni dvorac od dasaka (FOTO)

Burgeš je do sada, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za izgradnju kuće, izdvojio 12.000 dolara i 285.000 čavala, kako bi spojio sve te daske. Uz mnogobrojne sobe, kućica ima i kružne stepenice, prostor za molitvu, zvonik, i košarkaško igralište na trećem spratu. Svih 10 spratova kuće izgrađeni su na hrastu, visokom 35 metara.

Premda Ginis nije potvrdio radi li se o najvećoj kući na drvetu na svetu, lokalno stanovništvo ne sumnja da je upravo njihov sugrađanin zaslužan za izgradnju najveće kuće na stablu. Vlasnik je rekao da je to Božja kuća, koja je otvorena za sve.

(Dnevnik.hr, Foto: Screenshot Youtube)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.