Izvor: Kurir, 14.Maj.2024, 20:01

Novi pristupi lečenja limfoma: Specifične terapije „gađaju“ samu bolest i čuvaju pacijente od toksičnosti

U trećem izdanju Vodiča za dijagnostiku i lečenje limfoma, Srpska limfomska grupa fokusira se na napredak u tretmanu Hočkinovog limfoma, folikularnog limfoma i difuznog B krupnoćelijskog limfoma. Ovo izdanje donosi novine u vidu razmatranja najnovijih terapeutskih pristupa, uz poseban osvrt na dijagnostiku, kao i na prevenciju neželjenih efekata novih terapijskih opcija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novi "Vodič za limfom": Uveden koncept precizne medicine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 08:17

Novi, inovativni pristup lečenja hematoloških pacijenata uvodi se u svim medicinskim ustanovama u Srbiji od danas, dan nakon što je na skupu hematologa Srpska limfomska grupa u Beogradu predstavila "Vodič za dijagnostiku i lečenje limfoma"...U trećem izdanju, Vodič se fokusira na napredak u tretmanu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.