Izvor: JUGpress.com, 14.Maj.2024, 20:00

Saradnja grada Leskovca i kompanije „Terastil“ na uređenja košarkaškog terena

LESKOVAC
U ime lokalne samouprave gradonačelnik Goran Cvetanović i direktor kompanije „Terastil“ u Leskovcu Zoran Cvijović potpisali su ugovor o donaciji ove kompanije gradu. Donirana sredstva u iznosu od 600.000 dinara biće utrošena za modernizaciju košarkaškog terena pored ulice 28. marta. Na konferenciji za medije gradonačelnik Cvetanović je podvukao važnost saradnje privrednog sektora i lokalne samouprave u unapređenju zajednice.
„Ova inicijativa nije samo ulaganje u fizičku infrastrukturu, već i ulaganje u budućnost mladih. Ulaganje u sport nije samo investicija u zdravlje...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.