Bundesliga: Micić nezaustavljiv, odličan i Savanović u stotki Bajerna

Izvor: Sportal.rs, 27.Okt.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga: Micić nezaustavljiv, odličan i Savanović u "stotki" Bajerna

Košarkaški minhenskog Bajerna bili su ubedljivi na gostovanju Bremerhavenu, u šestom kolu nemačke Beko Bundeslige. Učenici trofejnog srpskog stručnjaka Svetislava Pešića deklasirali su domaćina sa 101:68, a sjajnu partiju pružio je Vasilije Micić.

Bivši košarkaš Mega Vizure predvodio je Bavarce sa 16 poena (5/5 za dva, 1/2 za tri, 3/3 sa penala), uz dva skoka i tri asistencije. Ovaj učinak mladi plejmejker >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ostvario je za 18 minuta provedenih na terenu.

Uz Micića, veoma dobro veče imao je i Duško Savanović, koji je ubacio 13 poena (5/9 za dva, 0/2 za tri, 3/3 sa penala), uz tri skoka i dve asistencije. Solidan bio je i srpski reprezntativac Vladimir Štimac, koji je postigao sedam poena i imao isto toliko skokova za nešto manje od 15 minuta provedenih u igri.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.