Bomba u evropskoj košarci, u glavnoj ulozi Srbin!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2020, 19:37

"Bomba" u evropskoj košarci, u glavnoj ulozi Srbin!

Jedan od najboljih centara Evrolige menja sredinu.

Kako prenose grčki, ali i italijanski mediji, Nikola Milutinov se rastaje sa Olimpijakosom.

Bivši centar Partizana je u dresu tima iz Pireja izrastao u jednog od najboljih evropskih centara, ali je nakon pet godina odlučio da promeni sredinu.

Uprava grčkog kluba mu je ponudila i veliku povišicu da ostane, a sada je jasno i zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ih je odbio.

Naime, Milutinov se seli u redove moskovskog CSKA!

Italijanski novinar Đuzepe Saša preneo je da je Olimpija Milano zainteresovana za srpskog reprezentativca, ali da "Manekeni" nemaju šansi, jer se Milutinov dogovorio sa "Armejcima" za godišnju platu od čak dva miliona evra!

Dimitris Itudis je od uprave navodno zatražio da mu dovedu Milutinova, jer u srpskom košarkašu vidi naslednika Kajla Hajnsa.

Uprava mu je izgleda još jednom ispunila želju, Milutinov je na pragu prelaska u rusku prestonicu.

Pokušali su i minulog leta da ga dovedu u svoje redove, ali je Srbin ostao veran Olimpijakosu, želeo je da ispoštuje ugovor do kraja. Sada je ipak došlo vreme da unovči svoje kvalitete.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan,   Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evroligaši se spremaju za narednu sezonu, srpski košarkaši najtraženiji!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2020

Još jedan srpski reprezentativac bi po završetku sezone mogao da promeni sredinu...Pisali smo, Nikola Milutinov je blizu prelaska u redove moskovskog CSKA...Za njegove usluge je bila zainteresovana i Olimpija Milano, koja je imala plan da broj srpskih košarkaša u svojim redovima poveća na četiri!..Nemanja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.