Kup Radivoj Korać: Partizan i Zvezda u duelu za Žućkovu levicu

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Feb.2020, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Radivoj Korać: Partizan i Zvezda u duelu za "Žućkovu levicu"

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaju se u finalnoj utakmici Kupa Radivoj Korać.

Crvena zvezda je do finala došla u dramatičnoj završnici duela sa ekipom Mega Leksa sa 80:79, a Partizan je nadigrao FMP posle velike borbe sa 85:77.

U obe ekipe ističu da su za njima tešli mečevi ali i da u večerašnjem duelu nema favorita i da se očekuje žestok duel večitih rivala.

Finalna kup utakmica Crvene zvezde i Partizana u niškom Čairu počinje u 21 sat, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Kup Radivoj Korać: Partizan odbranio kup nakon drame

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Feb.2020

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastali su se u finalnoj utakmici Kupa Radivoj Korać, a slavili su crno-beli, nakon produžetka 84:85..Ekipe iz Beograda našle su se ponovo u direktnom okršaju za popularnu Žućkovu levicu. Turnir se, već tradicionalno organizuje, u Nišu, u hali Čair...Košarkaši...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.