Zvezda i Partizan u duelu za Žućkovu levicu

Izvor: RTS, 16.Feb.2020, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan u duelu za "Žućkovu levicu"

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaju se u finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća. Meč u niškom Čairu počinje u 21 sat, a direktan prenos je na Prvom programu Radio Beograda. Kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Crvena zvezda je do finala došla u dramatičnoj završnici duela sa ekipom Mega >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Leksa sa 80:79, a Partizan je nadigrao FMP posle velike borbe sa 85:77.

U obe ekipe ističu da su za njima tešli mečevi ali i da u večerašnjem duelu nema favorita i da se očekuje žestok duel večitih rivala.
Finalna kup utakmica Crvene zvezde i Partizana u niškom Čairu počinje u 21 sat, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Direktan prenos je na Prvom programu Radio Beograda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Radivoj Korać: Partizan i Zvezda u duelu za "Žućkovu levicu"

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Feb.2020

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaju se u finalnoj utakmici Kupa Radivoj Korać...Crvena zvezda je do finala došla u dramatičnoj završnici duela sa ekipom Mega Leksa sa 80:79, a Partizan je nadigrao FMP posle velike borbe sa 85:77...U obe ekipe ističu da su za njima tešli mečevi ali...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Partizan posle drame sa Zvezdom odbranio "Žućkovu levicu"!

Izvor: RTS, 16.Feb.2020

Košarkaši Partizana pobedili su u dramatičnom finalu večitog rivala Crvenu zvezdu i odbranili trofej u Kupu Radivoja Koraća. Partizan je u "Čairu" tek posle produžetka savladao Zvezdu, rezultatom 85:84. . "Žućkova...

Nastavak na RTS...

KURIR U NIŠU: Strasti uzavrele, zakačili se Štimac i Birčević!

Izvor: Kurir, 16.Feb.2020

U toku je finalna utakmica Kupa Radivoja Koraća u Nišu između Crvene zvezde i Partizana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.