Uživo: Jeleni treba preokret za finale Majamija, Janković - Šarapova 2:6

Izvor: Blic, 28.Mar.2013, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Jeleni treba preokret za finale Majamija, Janković - Šarapova 2:6

Srpska teniserka Jelena Janković igra polufinale turnira u Majamiju protiv Marije Šarapove.

Pored osvojenog turnira u Bogoti, Jeleni je plasman među najbolje na Floridi najveći uspeh ove sezone.

U međusobnim susretima Maša vodi sa 6:1, a poslednji meč odigrale su 2011. u Indijan Velsu kada je Jankovićeva namučila Šarapovu.

Na početku polufinalne borbe u Majamiju ruska teniserka se pobrinula da ovog puta, izgleda ne bude tako. Sjajno je otvorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << meč, osvojila prva tri gema uz dva brejka, a koliko je bila ubedljiva govori i to da je prepustila Jeleni samo jedan poen.

Bilo je jasno da će se u igri srpske teniserke i te kako osećati posledice umora, jer je samo 15 sati pošto je pobedila Robertu Vinči ponovo morala na teren. Ipak, nije Jelena dozvolila Maši da već posle 10-tak minuta reši prvi set. Konačno je došla do prvog gema i to na servis protivnice, a onda uspela da poništi brejk loptu i smanji na 2:3.

To je bilo sve od Jankovićeve u prvom setu, pošto je Šarapova opet dodala gas i ključno, greške svela na minimum. Ponovo je pogađala kao na početku, pa je trećim brejkom povela sa 5:2 i za 35 minuta došla na set od finala.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.