Jelena: Publika me podigla u Moskvi

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena: Publika me podigla u Moskvi

Reprezentativka Srbije u tenisu Jelena Janković rekla je da je veoma srećna što je u Moskvi pobedila Anastasiju Pavljučenkovu i donela Srbiji prvi bod u polufinalnom duelu Fed kupa sa Rusijom.

"Na početku meča sam bila izuzetno nervozna i nije mi bilo lako, ali sam se trudila da se što bolje koncentrišem i vratim u meč. Kako je vreme odmicalo osećala sam se sve bolje i veoma sam srećna što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uspela da donesem pobedu Srbiji", rekla je Jankovićeva koja je slavila sa 2:0 u setovima (6:4, 6:3).

Jelena je istakla da i pored brojnije domaće publike u Moskvi i srpske teniserke imaju svoju podršku.

"Publika je bila izuzetno korektna. Igramo u gostima logično je da su gledaoci na njihovoj strani, ali i ja sam imala veliku podršku sa tribina i od našeg srpskog tima. Zahvaljujem se svima njima i nadam se da će isto tako pomoći i Ani da pobedi", rekla je Jankovićeva.

Ana Ivanović: Nisam bila dovoljno agresivna

Reprezentativka Srbije u tenisu Ana Ivanović rekla je da nije bila dovoljno agresivna u današnjem porazu od Svetlane Kuznjecove, koji je Rusiji u Moskvi doneo izjednačenje na 1:1, u polufinalu Svetske grupe Fed kupa.

"Kuznjecova je dosta dobro servirala, lepo je raspoređivala loptice i bilo mi je teško da pročitam njen servis, iako mislim da nisam loše riternirala. Dosta sam grešila kod kratkih, niskih loptica, koje obično ne grešim i koje volim da igram. Udarala sam ih ramom reketa, jer nisam bila dovoljno agresivna i nisam završavala udarac do kraja. To je bila glavna razlika danas", rekla je Ana i istakla da je bitno da se dobro oporavi i u sutrasšnji duel uđe sa samopouzdanjem.

"Treba da se dobro oporavim i sutra izađem sa samopouzdanjem. Super sam igrala i trenirala i razočarana sam porazom pošto sam, uprkos svemu, imala dosta šansi. Moram da ostavim to iza sebe, da krenem od prvog poena samouvereno i da dominiram", zaključila je Ivanovićeva.

Drugi dan polufinalnog duela počinje sutra u 12 sati. U prvom meču sastaće se Ana Ivanović i Anastasija Pavljučenkova u prvom meču, a u drugom Jelena Janković i Svetlana Kuznjecova, međutim selektori imaju pravo izmene.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.