JELENA JANKOVIĆ PREDVODI SRPSKE TENISERKE U FED KUPU

Izvor: Kurir, 25.Jan.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA JANKOVIĆ PREDVODI SRPSKE TENISERKE U FED KUPU

Poziv selektora dobile i Bojana Jovanovski (90. na WTA listi), Aleksandra Krunić (226) i 17-godišnja Natalija Kostić (537)

BEOGRAD - Selektor srpske Fed kup reprezentacije Dejan Vraneš saopštio je danas spisak teniserki koje je pozvao za duel prvog kola Svetske A grupe, protiv Belgije.

Srpske teniserke predvodiće Jelena Janković, koja je 13. na svetskoj rang listi (WTA). Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nje, poziv selektora dobile su Bojana Jovanovski (90. na WTA listi), Aleksandra Krunić (226) i 17-godišnja Natalija Kostić (537). Ana Ivanović, koja je 22. na WTA listi, u dogovoru sa selektorom odustala je od duela protiv Belgije.

Fed kup reprezentacije Srbije i Belgije igraće 4. i 5. februara u gradu Šarlroa. U prvom kolu Svetske A grupe Fed kupa sastaju se još Rusija- Španija, Italija-Ukrajina i Nemačka-Češka.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Ana Ivanović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.