HOT: Dijana Janković se sutra udaje u Monte Karlu. Svadba od milion evra!

Izvor: Poznati.info, 13.Sep.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOT: Dijana Janković se sutra udaje u Monte Karlu. Svadba od milion evra!

Dijana Janković, pevačica i sestra teniserke Jelene Janković, i biznismen Danijel Rokvić sutra će se venčati u Monte Karlu. Dijani Janković sutra će se ostvariti san – pevačica će se udati za čoveka svog života Danijela Rokvića, a slavlje će koštati oko milion evra. Njihovi gosti, malo više od 300 njih, o njihovom trošku će doputovati do Monte Karla, imaće smeštaj, hranu, i o njihovom trošku će se naravno i vratiti iz ovog bogatog metsa. Dijani je ovo prvo venčanje, a Danijelu treće.

 

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sestra Jelene Janković udaje se u Monte Karlu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2013

Dijana Janković, pevačica i sestra teniserke Jelene Janković, i biznismen Danijel Rokvić će se venčati u Monte Karlu, a slavlje će koštati oko milion evra!..Dijana Janković ♥ Danijel Rokvić  .. ..Njihovi gosti, malo više od 300 zvanica, o njihovom trošku će doputovati do Monte Karla,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.