PROMENE U BORCU: Marinović napustio klupu, Mijatović novi trener Čačana

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 15:21

PROMENE U BORCU: Marinović napustio klupu, Mijatović novi trener Čačana

Zadatak opstanak u ABA ligi.

Dan nakon što su košarkaši čačanskog Borca zabeležili prvu pobedu u ABA ligi, Marko Marinović napustio je klupu ovog kluba.

 Pala je u dovrani kraj Morave ekipa Mornara, a već danas je za novog šefa stručnog štaba postavljen iskusni Dejan Mijatović Džoli pred kome je težak zadatak da izbori opstanak u ABA ligi.

On je trenersku karijeru započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravo u Čačku, gde je u prvi mah bio asistent, da bi kasnije postao i šef stručnog štaba.

Saopštenje za medije i javnost KK Borac Mozzart https://t.co/Y65Q36SbA5

— Košarkaški klub Borac Čačak (@BoracKlub) November 28, 2022

Nakon toga ga je trenerska karijera vodila u redove FMP-a, OKK Beograda Lovćena, Vršca, Poznanja, nekoliko klubova na Bliskom istoku, da bi se u sezoni 2017-18 vratio u Srbiju, gde je bio pomoćni trener Partizana.

Sada ga čeka novi izazov kao šef stručnog štaba, a najveće uspehe beležio je kao trener mlađih kategorija reprezentacije Srbije.

Najveći uspeh mu je zlato sa U18 selekcijom Srbije, a zabeležio je još po dve bronzane i srebrne medalje.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marko Marinović smenjen sa mesta trenera košarkaša Borca

Izvor: RTS, 28.Nov.2022

Čelnici košarkaškog kluba Borac smenili su prvog trenera Marka Marinovića i na njegovo mesto postavili Dejana Mijatovića, saopšteo je klub. Borac je u dosadašnjem delu sezone u ABA ligi ostvario jednu pobedu, uz čak sedam poraza. . Marinović je na mesto trenera Borca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.