Grupa građana Dr Dragan Milić četvrta predala listu za lokalne izbore u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2024, 22:22

Grupa građana "Dr Dragan Milić" četvrta predala listu za lokalne izbore u Nišu

Svoju listu za odbornike u niškoj Skupštini predala je i grupa građana direktora Klinike za kardiohirurgiju Dragana Milića, a sakupili su 1.222 potpisa. Na glasačkom listiću na lokalnim izborima 2. juna ta grupa biće pod brojem 4, ako Gradska izborna komisija potvrdi listu.
Osim za gradsku Skupštinu, Milićeva grupa građana predala je i listu za Opštinu Niška Banja, dok za ostale četiri gradske opštine i dalje sakupljaju potpise.
Još ne otkrivaju ko je sve na listi; foto: Instagram / milicdrdraganKako navode, na listi za Niš je 61 kandidat za odbornika. Ko su oni - i dalje ne otkrivaju.
Poznato je samo da je Dragan Milić prvi na listi, a sada su saopštili i da je nosilac...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Grupa građana "Dr Dragan Milić" predala potpise za lokalne izbore u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Maj.2024, 13:07

U utorak je Grupa Građana "Dr Dragan Milić" završila prvi korak ka svojoj političkoj viziji predajući potpise i odborničku listu pod brojem 4 za predstojeće lokalne izbore u Nišu...Nosilac liste, dr Dragan Milić, izrazio je nadu da će Gradska izborna komisija prihvatiti odborničku listu kao...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.