Đoković impresivno započeo odbranu titule

Izvor: Politika, 29.Avg.2012, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković impresivno započeo odbranu titule

NJUJORK - Najbolji srpski teniser Novak Đoković impresivno je započeo odbranu titule na Otvorenom prvenstvu SAD savladavši rano jutros po našem vremenu Italijana Paola Lorencija sa 3:0 u setovima - 6:1, 6:0, 6:1.

Đoković je s pola snage ekspresno odradio posao u duelu protiv 30- godišnjeg Italijana, kojeg je prosto "oduvao" sa terena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Razlika u klasi bila je očigledna, srpski as je apsolutno dominirao, a Lorenci, 69. teniser sa ATP liste, bio je daleko od bilo kakvog otpora.

Djoković u 2. kolu čka boljeg iz meča u kojem igraju Rus Tejmuraz Gabašvili i Brazilac Rožerio Dutra Silva. Ni sa jednim se do sada nije sastajao na ATP turnirima.

On je zaokružio fantastičan dan predstavnika Srbije na Ju-Es Openu pošto su prethodno plasman u 2. kolo izborile Ana Ivanović, Jelena Janković i Bojana Jovanovski.

Jedino je "zakazao" Nenad Zimonjić, koji je u paru sa Francuzom Mikaelom Lodrom neočekivano eliminisan već u 1. kolu u konkurenciji dublova.

Janko Tipsarević i Viktor Troicki startuju na turniru u Njujorku danas od 17 sati. Tipsarević igra protiv Francuza Gijoma Rufena, a Troicki protiv Nemca Sedrika-Marsela Štebea.

Tanjug

objavljeno: 29.08.2012.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.