OVO JE MUŠKARAC KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU I BEBU: Stravično nasilje u Beogradu - poznato u kakvom su stanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 19:25

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU I BEBU: Stravično nasilje u Beogradu - poznato u kakvom su stanju (FOTO)

Nasilnik je uhapšen ekspresnom reakcijom policije.

Stravičan incident dogodio se rano jutros kada je majka (26) dovela bebu staru šest meseci u Tiršovu u bolnicu.

Kako Kurir saznaje dete je imalo hematome na glavi. Majka je rekla da je bebu i nju tukao otac bebe, odnosno njen nevenčani suprug u stanu na Zvedari u noći između 1. i 2. juna.

Ekspresnom reakcijom policije, uhapšen je nasilnik (25) zbog sumnje da je počinilac ovog dela.

Bebi su konstatovane lake povrede i pustena je kući, a majci su takođe konstatovane lake povrede grudnog koša.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNATI SRPSKI PEVAČ I NJEGOVA SUPRUGA PREUZELI PRETUČENU BEBU: Novi detalji porodičnog horora na Zvezdari

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023

Muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati, a o svemu je obavešteno i Prvo osnovno tužilaštvo...Devojka  koja je prijavila svog nevečanog supruga (25) za porodično nasilje na Zvezdari trenutno se nalazi na lekarskim pregledima, saznaje se...Policija je privela muškarca nakon što ga je devojka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PRETUČENA BEBA JE SADA U RUKAMA NAŠEG PEVAČA - Procurili novi detalji stravičnog nasilja nad detetom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023

"Beba je kod nas, hvala Bogu!"..Voditelj Uroš Božić na svom Instagram profilu otkrio je detalje stravičnog incidenta koji se dogodio rano jutros...Muškarac je, kako se navodi, napao svoju suprugu i bebu, nakon čega je majka bebu staru šest meseci odvela u bolnicu, a pevač Milan Dinčić Dinča...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.