PRETUČENA BEBA JE SADA U RUKAMA NAŠEG PEVAČA - Procurili novi detalji stravičnog nasilja nad detetom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 19:50

PRETUČENA BEBA JE SADA U RUKAMA NAŠEG PEVAČA - Procurili novi detalji stravičnog nasilja nad detetom!

"Beba je kod nas, hvala Bogu!"

Voditelj Uroš Božić na svom Instagram profilu otkrio je detalje stravičnog incidenta koji se dogodio rano jutros.

Muškarac je, kako se navodi, napao svoju suprugu i bebu, nakon čega je majka bebu staru šest meseci odvela u bolnicu, a pevač Milan Dinčić Dinča i njegova supruga su pritekli u pomoć.

- Ova osoba je pretukla jutros svoju bebu od 6 meseci i silovao i pretukao svoju ženu (moju drugaricu). Ta devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već duže vreme trpi nasilje - napisao je on na Instagramu, pa dodao sledeće:

- Beba je kod nas, hvala Bogu dobro je, ali obaveštavaću vas da li je psihopata na slobodi i da li će dobiti samo zabranu prilaska - napisao je on uz fotografiju na kojoj pevač Dinča drži bebu, nakon čega se njemu i njegovoj supruzi i zahvalio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.