Majkl Meloun pomoćni trener Kokoškovu u reprezentaciji Srbije!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2020, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Meloun pomoćni trener Kokoškovu u reprezentaciji Srbije!

Trener košarkaša Denver Nagetsa Majk Meloun potvrdio je danas da će se priključiti košarkaškoj reprezentaciji Srbije na predstojećem Olimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu, saopštio je Košarkaški savez Srbije (KSS).

Kako se navodi na sajtu KSS, Meolun će se po završetku plej-ofa NBA direktno priključiti reprezentaciji Srbije i stručnom štabu na čelu sa selektorom Igorom Kokoškovim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Beogradu na programu je od 23. do 28. juna.

Srbija igra u grupi sa Dominikanskom Republikom i Novim Zelandom, dok se u drugoj grupi sastaju se Portoriko, Italija i Senegal.

Samo pobednik turnira obezbediće učešće na Olimpijskim igrama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meloun pomoćnik Kokoškovu: Jokićev trener u stručnom štabu Srbije

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2020

Trener košarkaša Denver Nagetsa Majk Meloun potvrdio je danas da će se priključiti košarkaškoj rerezentaciji Srbije na predstojećem Olimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu Trener košarkaša Denver Nagetsa Majk Meloun potvrdio je danas da će se priključiti košarkaškoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Majk Meloun u reprezentaciji Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jan.2020

Trener košarkaša Denvera Majk Meloun potvrdio je da će se pridružiti reprezentaciji Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Beogradu...Kako je navedeno iz Košarkaškog saveza Srbije, Meloun će se po završetku plej-ofa NBA sezone direktno priključiti reprezentaciji i stručnom štabu...Selektor...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.